Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

THE LIBRARY IS OPEN ONLINE! While our physical spaces remain closed, the CCNY Libraries team is working remotely to make library resources and services available online.

Remote Resources and Services for Fall 2020

Need Help? Ask Us! ask us

AASL / ACSA 2021 Joint Virtual Conference: Virtual Tours, Social Events

43rd Annual Association of Architecture School Librarians Conference, March 24-26, 2021

Image

AASL/ACSA 2021 Joint Coference Logo

Printable Conference Schedule

 

The Association of Architecture School Librarians (AASL) + The Association of Collegiate Schools of Architecture (ACSA)

Exploring prospects for architecture libraries and architectural education.

Joint Virtual Conference, March 24-26, 2021

Virtual Tours, Social Events

WEDNESDAY, MARCH 24, 2021

LOCATION: ZOOM  | Eastern Standard Time (EST)

 

WELCOME AND ICEBREAKER SESSION [TBD] 

SPEAKERS: Lucy Campbell (AASL President), Nilda Sanchez-Rodriguez (AASL Vice President)

12:00 PM – 12:50 PM EST

2:00 PM – 2:30 PM EST | 30 MIN BREAK:  FREE TIME

5:00 PM – 5:30 PM EST | 30 MIN BREAK:  FREE TIME

 


THURSDAY, MARCH 25, 2021

LOCATION: ZOOM

12:00 PM – 12:30 PM EST | 30 MIN BREAK:  FREE TIME

VIRTUAL TOUR SESSION:  THE FRANK LLOYD WRIGHT HOUSE IN EBSWORTH PARK[TBD] 

SPEAKERS: TBD

12:30 PM – 1:45 PM EST | VIRTUAL TOUR

  1:45 PM – 2:00 PM EST | 15 MIN BREAK:  FREE TIME

 4:00 PM –  4:30 PM EST | 30 MIN BREAK:  FREE TIME

 

 

TRIVIA SESSION 

HOSTS: David Eifler, Nicole Santiago (Programming Committee)

4:30 PM – 5:30 PM EST    | TRIVIA SESSION

 

5:30 PM – 6:00 PM EST | 30 MIN BREAK:  FREE TIME

 


FRIDAY, MARCH 26, 2021

 

VIRTUAL TOUR SESSION:  MICHAEL ALLEN PRESENTATION[TBD] 

SPEAKERS: Michael Allen

11:00 AM – 12:15 PM EST | VIRTUAL TOUR

 

12:15 PM – 12:30 PM EST | 15 MIN BREAK:  FREE TIME

  1:30 PM –   2:00 PM EST 30 MIN BREAK:  FREE TIME

  2:50 PM –   3:00 PM EST 10 MIN BREAK:  FREE TIME

  4:30 PM –   5:00 PM EST 30 MIN BREAK:  FREE TIME

 

HAPPY HOUR SESSION [TBD] 

SPEAKERS:  THEME TBD Lucy Campbell, Nilda Sanchez-Rodriguez (OPEN TO ALL)

5:00 PM – 6:00 PM EST